Giordani Gold Eyeshadow Quad – Divine Brown Review 

Giordani Gold Eyeshadow Quad, available in Divine Brown, Smokey Grey and Radiant Plum, each consist 4 shades, perfect combination of both shimmer and matte shades

Because i love earthy tone so i have Divine Brown for me, this is gorgeous brown eyeshadow yang praktis dan bisa dipake sehari-hari. Pigmentasi warnanya bagus banget, ga perlu primer pun warnanya udah keluar (though kalo pake primer bakal pebih bagus ya ofcourse) anyway it looks great walo cuma diulas sedikit aja. 

Indoor swatch :

Outdoor swatch :

Teksturnya soft, smooth dan ga fallout saat dipake, ah sukak deh! Staying powernya juga ok, aku pernah pake seharian (eyeshadow + primer) from 10am – 10pm, warnanya masi stay cantik! 

Dari segi packagingnya aku suka banget, i love the black case, sangat travel friendly di make up pouch. Di dalamnya udah ada sponge dan kaca yang cukup oke kalo mau touch up. 

Pallette ini cocok for any occasion, untuk pemakaian for day or night. Pokoknya menurutku ini eyeshadow palette must have, either for begginer or not. 

To complete the look, dont forget to use eyeliner and mascara to pop your eyes, i recommend eyeliner stylo and the one 5 in 1 waterproof mascara from Oriflame. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s